Bram Boerdijk van Tangram Klussenbedrijf,  is Werkspots Vakman van het Jaar 2010 geworden. In het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland B.V. ontving de kersverse Vakman van het Jaar een gloednieuwe Mercedes-Benz Vito.

Aan de verkiezing, die door Werkspot.nl is geïnitieerd, deden duizenden vakmannen uit het hele land mee. Het oordeel van de vakjury werd getoetst aan de mening van opdrachtgevers en ook zij waren lovend over het werk van Boerdijk. Volgens jury en referenties is Bram Boerdijk een op en top vakman en uiterst communicatief. Hij is extreem secuur, werkt zijn klussen tot in de puntjes af en is hoogst betrouwbaar. Bijzonder is dat Boerdijk, voordat hij ZZP-er in de Bouw werd, 24 jaar werkzaam was in de financiële dienstverlening.  

 

Prijzenpakket

Naast eeuwige roem ontvangt de kersverse Vakman van het Jaar 2010 de onlangs geïntroduceerde Mercedes-Benz Vito. Sortimo en Bosch richten de bedrijfswagen geheel naar de wens van de winnaar in. Verder wint Boerdijk een gratis Werkspot-lidmaatschap voor heel 2011.

 

Categoriewinnaars

Naast Bram Boerdijk, die ook de categorie Aan- en nieuwbouw won,  vielen de volgende vakmannen in de prijzen:  Patrick van de Meeberg (Categorie Timmerwerk), Frank van der Wijst (Categorie Hoveniers), Rudi van Kalsbeek (Categorie Stuc- & schilderwerk) en Niki Boshoff (Categorie Installatiewerk). Carlo Kablau won de, dit jaar geïntroduceerde, publieksprijs.