Terwijl de ombouw van de groothandels van CRH naar BMN In volle gang is, komt er steeds meer naar buiten over de nieuwe formule.

In Cobouw vertelt algemeen directeur Jan Boon over de voordelen van die ene BMN-naam op alle gevels: "Er zijn klanten die zeggen: leuk dat je hier met ons werkt, alleen jammer dat jullie niet daar of daar zitten. Ja, daar zitten we wel, maar we heten anders. Dat is lastig uitleggen."

BMN staat voor de beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies, zo luiden de beloften. “Het zijn geen punten die ver liggen van hoe de bedrijven afzonderlijk al waren. Je merkt wel dat het helpt als je het uitspreekt. Bovendien willen we zorgen dat de vestigingen nog meer op elkaar gaan lijken. Zo wordt op sommige locaties de breedte van het afhaalassortiment uitgebreid en gaan we in alle vestigingen hout en plaat verkopen. We doen nu al een omzet van 50 tot 100 miljoen euro in hout, we zijn dus geen kleine speler, maar het mag wel wat meer worden.” Aldus Cobouw.