Met ingang van 15 maart sluiten de drie bedrijven van St. Middelkoop & Zn BV aan bij de Zwolse inkooporganisatie Transferro.

Het opvallende is dat deze bedrijven het lidmaatschap van Transferro combineren met dat van 4plus. Barend Middelkoop junior: “We waren al langer ons aan het oriënteren op samenwerking of lidmaatschap van een inkooporganisatie. Naast 4plus, waar we al veel langer voor de bouwmaterialen bij zijn aangesloten, bemerkten we dat we o.a. op gereedschappen, hang- en sluitwerk en klimmateriaal nog veel inkoopvoordeel konden behalen."

Vanaf het eerste contact in januari dit jaar, tussen Transferro en Middelkoop,  ging het al heel snel. Henk Middelkoop: “Na een bezoek in Zwolle waren mijn broer Barend en ik er wel uit. In Zwolle ligt ontzettend veel wat we nu ook verkopen, voordeliger en ook nog in grote aantallen”.

St. Middelkoop is een echt familiebedrijf met vier zonen en vader aan de leiding. Barend Middelkoop senior: “We vinden het heel belangrijk met z’n allen achter aansluiting bij Transferro te staan.”
Op 11 maart jl. werd vervolgens tijdens bezoek van Transferrodirecteur Arap-John Tigchelaar in gezamenlijkheid de knoop doorgehakt. “We hebben dezelfde DNA” volgens Arap-John en vervolgt “ik zie drie prachtige, gezonde bedrijven met een zeer bezielende leiding en harde werkers met maar één focus; De Klant. Die combinatie spreekt ons natuurlijk erg aan.”

Meer informatie: www.stmiddelkoop.nl