Innovaties zien we iedere dag. Maar wat komt er werkelijk van? Erik van Haasteren van PontMeyer ziet het met DeWalts FlexVolt wel gebeuren.

Erik van Haasteren is directeur inkoop en productmanagement van PontMeyer. Voor zijn specifieke doelgroep – de afhaalklant – ziet hij FlexVolt als een waardevolle toevoeging. “Snoerloos werken met de kracht van 230V. Daarom nemen we het ook meteen op in onze A-vestigingen om te zien hoe zich dat ontwikkelt. Zelf heb ik daar hoge verwachtingen van.”

Vanwege de breedte van het aanbod en de prijs-kwaliteitsverhouding is DeWalt de hoofdmoot in het drie-merken-assortiment powertools van PontMeyer. “Powertools zijn sowieso een belangrijke productgroep in het technisch assortiment waar we bij PontMeyer een behoorlijke evolutie in doorgemaakt hebben. Voorheen was elektrisch gereedschap nice-to-have, intussen is het onmisbaar.” In DeWalt herkent van Haasteren een sterk en marketinggedreven merk met een loyale klantengroep. “Net als PontMeyer zelf, eigenlijk. Daarom werken we ook graag met ze samen. Soms wordt het dan wel een beetje geel in onze vestigingen, maar het levert wel op. Ze maken het echt waar.”