Op 5 oktober 2016 vond de derde editie van [Bouwgroothandel Bijeen] plaats. Handelaren in bouwmaterialen, hout en ijzerwaren/gereedschappen ontmoetten elkaar en hun leveranciers.

Ruim tweehonderd aanwezigen kregen een vol en afwisselend programma voorgeschoteld met branchevervaging als overkoepelend thema. [Bouwgroothandel Bijeen] haalde die verandering letterlijk in huis. Niet alleen met Willem Vermeend, maar ook met een groep zzp’ers, nieuwe toetreder Bauhaus en fabrikanten en handelaren uit de eigen achterban. De meeste sprekers waren het met elkaar eens dat branchevervaging veel kansen biedt en er een wereld te winnen is.

Op [BB] luisterden de 220 deelnemers naar Willem Vermeend, naar een vierkoppig branchepanel, naar ZZP'ers en naar Matthieu Moons van Bauhaus.

Eerste reacties:

Andries Baks, Veris/Bouwcenter: "Inspirerende dag gehad. Willem Vermeend gaf een wake up call, door een steen in onze vijver te gooien. Hij bleef daar echter maar mee doorgaan, dempte zo ongeveer de hele vijver en dat was jammer. ZZP-panel was een leuk initiatief. Duidelijk dat 'dé klant' niet bestaat en dat maatwerk het toverwoord blijft. Tenslotte Matthieu Moons over Bauhaus. Complimenten over de openheid over strategie en getallen. De borrel: zoals altijd weer een uitstekende gelegenheid om branchegenoten in een zeer prettige sfeer te treffen. De switch van HIBIN-branchedag naar [Bouwgroothandel Bijeen] is, wat mij betreft weer prima uitgepakt. 

Han Jenster, Ferney Group: "Prima middag met vele contacten en mooi programma."

Ed Golsteijn, 4plus/BPG: "[BB] 2016 was weer een succes. Een kwalitatieve goede en gezellige bijeenkomst. Weer nieuwe ideeën opgedaan. Bedankt voor de uitnodiging."

Pieter Vriens, Vevic: "Was een topmiddag! Vooral genoten van Willem's kannibaal!"

Arthur de Ruiter, Ami:"Complimenten voor het programa. Had ik niet willen missen."

Walter Ophof, Van Buuren: "Heb het als zeer zinvol ervaren."

Arjen Meijer, Bikkels in de Bouw: "Mooi congres met toppubliek!"

Coen de Hoop, Knauf: "Mooie opkomst, goed verzorgd en leuke presentaties. Heb ook veel gelachen, vooral om die zzp-ers. Wat een gasten! ;-) Momentje realiteit."

Pieter-Jan van Drimmelen, Houtgroep van Drimmelen: "Ik vond het een boeiende middag en de mogelijkheden tot netwerken waren ook goed."

Patrick Diepenbach, Stanley-Black&Decker: "Altijd goed om bekenden te ontmoeten. Qua presentaties vond ik het matig."

Dinno van Breugel, Skantrae: "Ik vond het erg leuk. Voor mij veel nieuwe mensen en kennismakingen; juist daarom is deze meeting zo interessant."