ADVERTORIAL

Mathlau importeert een nieuw merk muurscanners in Nederland onder de merknaam Zircon.

Mathlau importeert sinds een tijdje een nieuw merk muurscanners in Nederland. Onder de merknaam Zircon worden op dit moment twee metaaldetectors voor de professionele markt gepresenteerd. Beide modellen hebben elk hun specifieke eigenschappen. De zichtbaarheid in de professionele markt wordt met de week groter. Met name product-technische specificaties maar ook de marge-technische kant van het product dragen bij aan een snelle opname in het schap. 

Goed product, uitstekende marge
De leden van Zevij-Necomij die Ivana voeren, hebben de voordelen van Zircon al snel erkend. Deze inkooporganisatie voor groothandels en speciaalzaken in ijzerwaren, bouwbeslag, hang- en sluitwerk verven, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen is verspreid over Nederland en België met 80 vestigingen vertegenwoordigd. Niet alleen inkooporganisaties omarmen het product, ook breedpakketzaken met verschillende vestigingen hebben de scanners al in het assortiment opgenomen en zien de verkoopaantallen stijgen.

Eenvoudig uitleggen en verkopen.
Ondanks alle techniek die in het product zit verscholen is de uitleg naar de eindgebruiker verrassend eenvoudig te noemen. De keus voor de gebruiker om voor één van de Zircon modellen te kiezen laat zich eenvoudig uitleggen. De nauwkeurigheid en de eenvoudige bediening in combinatie met de accurate meetresultaten zorgt er voor dat de veeleisende vakman een gereedschap in handen krijgt dat hem niet alleen veel tijd, maar vooral ook veel ergernis kan besparen.

Twee modellen

Multiscanner L550 Onestep

Multifunctionele muurscanner met stroom- en metaal-scan en display met achtergrondverlichting. Lokaliseert tot 38 mm diepte eenvoudig het midden, de randen en de richting van houten en metalen balken achter muren, vloeren en plafonds. Detecteert de aanwezigheid van elektrische bedrading tot 50 mm diep en lokaliseert tevens betonijzer en koperpijp. Corrigeert automatisch gebruikelijke fouten en helpt bij het onderscheiden van ondiepe en diepe locaties.

Studsensor L50
Diep scanning balkzoeker met Spotlite ® pointer en Wirewarning ® zoeker. Lokaliseert tot 38 mm diepte eenvoudig het midden, de randen en de richting van houten en metalen balken achter muren, vloeren en plafonds. Geeft met pijl op de muur aan waar het midden van de balk is. Detecteert de aanwezigheid van elektrische bedrading tot 50 mm diep.

 

Zircon is ondermeer verkrijgbaar bij:

https://www.ivana.com/nl/site/vestigingenlijst-ivana-l/show,true
http://www.aukerauwerda.nl/
https://www.nemaco.nl/
http://www.joopgardien.nl/

Meer info of meer weten over de mogelijkheid dealer te worden?
Mathlau BV
Fred de Haas
fred@mathlau.nl