Destil-directeur Rene Kars spreekt op de Nationale Voorraaddag over de transitie van traditionele groothandel naar distributeur.

Quote uit de aankondiging van de Nationale Voorraaddag:

Destil heeft een paar geleden de stap gezet om naast zijn B2B-klanten ook rechtstreeks aan consumenten te gaan leveren. Onder een nieuw label, Quofi, heeft het bedrijf via Bol.com een extra verkoopkanaal toegevoegd. “Dat professionele machines van bijvoorbeeld Bosch uitsluitend via de vakhandel beschikbaar zijn, valt niet meer uit te leggen”, zegt directeur René Kars. “Een handige klusser weet die spullen ook via sites als Amazon of bol.com in huis te halen.”

Destil heeft zich ontwikkeld van een traditionele groothandel tot moderne distributeur. “Onze kracht is fijnmazige distributie. We zullen dan ook niet investeren in een private label. We ontwikkelen liever slimme logistieke concepten, samen met onze leveranciers en klanten. Bij een bedrijf dat logistiek als kernkwaliteit beschouwt, maakt het in feite ook niet uit wie de eindgebruiker is. Dat mag een particulier zijn of een zakelijke eindgebruiker.”

Op de Nationale Voorraaddag van 8 juni spreekt Destil-directeur René Kars over die transitie.
De Nationale Voorraaddag is gratis te bezoeken. Wel even aanmelden.