Isero IJzerwarengroep opende op 1 februari in Dordrecht de deuren van haar 41e vestiging. Met deze nieuwe vestiging op de Daltonstraat 1, onder de handelsnaam Breur Ceintuurbaan, vegroot Isero zin dekking in de regio Zuid-Holland.

Bert Bunschoten, algemeen directeur Isero IJzerwarengroep, vertelt: “De opening van deze vestiging past binnen onze op groei gerichte strategie. We blijven investeren in het openen van nieuwe vestigingen en de acquisitie van bedrijven die complementair aan ons zijn.”

Isero IJzerwarengroep is samen met de Gunters en Meuser Groep en Scholte & de Vries – Estoppey onderdeel van het beursgenoteerde Grafton Plc. Met nu in totaal 59 vestigingen is Grafton marktleider in de Nederlandse ijzerwarenhandel. Tot de Isero IJzerwarengroep behoren Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Pijnenburg Bouw en Industrie en Van Der Winkel. Het assortiment bestaat uit gereedschappen, bevestigingsmiddelen, bouwbeslag, werkkleding en PBM’s en installatiematerialen. Vanuit haar centraal distributiecentrum in Woerden richt Isero zich vooral op de bouw en onderhouds- en installatiebedrijven.