Meer dan € 10,6 mln betaalde Makita deze week als bonus uit aan zijn dealers. Als resultaat van het vierde jaar met dubbele groeicijfers op rij. Omdat het zo goed gaat, vierde Makita dat tijdens een open dag met ruim 200 van zijn dealers.

De open dag op 16 april was de gelegenheid om het 18V- en 12V-max-accuconcept toe te lichten en het uitgebreide tuin-portfolio in de schijnwerpers te zetten.

Ook konden bezoekers een kijkje nemen in het verdubbelde magazijn, de uitgebreide servicewerkplaats en Makita's nieuwe kenniscentrum.

Een hapje en een drankje waren prima verzorgd, de mentalisten Rob en Emiel vermaakten de gasten met illusionisme en commercieel directeur Ad Huizenga vertelde over de groei die Makita doormaakte, het prijsbeleid, de ontwikkelingen in de markt en de manier waarop Makita daarmee omgaat. Onder het motto 'Kennis is macht en ondersteuning geeft kracht' etaleerde hij bovendien het assortiment aan producten en diensten waarmee dealers – ijzerwarenhandelaren, dhz-retailers én e-commerce-spelers – kunnen profiteren van de kansen in de markt.