Hitachi Power Tools wordt de nieuwe shirtsponsor van FC Utrecht. De fabrikant van elektrische gereedschappen heeft zich voor één seizoen aan de Utrechtse Eredivisionist verbonden.

Op de rugzijde van het teamshirt van FC Utrecht prijkt overigens vanaf het nieuwe seizoen de naam HiKOKI. Dat is de naam waarin Hitachi Power Tools wereldwijd op 1 oktober verandert. Ook op de andere sponsoruitingen die de Japanse firma krijgt bij FC Utrecht, zal HiKOKI te zien zijn.

“FC Utrecht zit vol ambitie en het is dan ook fantastisch dat wij zo’n grote, internationale speler als HiKOKI aan ons verbinden”, zegt Commercieel Directeur Martijn Standaart van FC Utrecht. “Wij zien als club uit naar een langdurige samenwerking en heten HiKOKI welkom als shirtsponsor en official partner van FC Utrecht.”

Nobuhiro Tsukamoto, Managing Director van Hitachi Power Tools, over de samenwerking met FC Utrecht: “Wij hebben voor FC Utrecht gekozen omdat dit een ambitieuze, goed georganiseerde en sympathieke club is in onze regio met een landelijke bekendheid. Met deze exposure willen we onze naamsbekendheid niet alleen regionaal maar ook landelijk en misschien zelfs wel internationaal vergroten.”