Op vrijdag 25 mei vierde Bouwmaat het jaarlijkse XXL Event in de Jaarbeurs Utrecht. Bouwmaatklanten kregen een professionele vakbeurs, de uitreiking van de Vakwerk Awards 2018 en een feestavond met diverse topartiesten voorgeschoteld.

Dagelijks stappen duizenden vakmannen ’s ochtends vroeg in de welbekende busjes om aan de klus te gaan. In de bouw, herstel, renovatie en onderhoud is volop beweging, de klussen liggen voor het oprapen. Het harde werken en de trouwe komst naar Bouwmaat wordt beloond. Een klantenevent, het Bouwmaat XXL Event, waar het nuttige met het aangename was verenigd.

Vakbeurs

Op een beursvloer van 6.000m2 was er een vakbeurs van meer dan 70 enthousiaste leveranciers met innovaties, productdemo’s, animatie en scherpe beursaanbiedingen. Van 15:00 tot 20:30 uur stonden leveranciers klaar voor de klanten en werd onder het genot van een hapje en een drankje kennis uitgewisseld en werden orders geschreven.

Vakwerk Awards 2018

Voor 6 categorieën konden vakmannen en vakvrouwen vanaf september 2017 hun project aanmelden om in aanmerking te komen voor de Vakwerk Award 2018. Bouwmaat heeft samen met haar partners de Vakwerk Awards 2018 geïnitieerd om vakmensen van Nederland met hun projecten in het zonnetje te zetten. Alle 6 de categoriewinnaars kregen hun Vakwerk Award en waardecheque uitgereikt. De apotheose was toen allround winnaar, Rhon vande Velde met een duurzaam verbouwde middeleeuwse boerderij de hoofdprijs, een gloednieuwe Ford Transit Custom kreeg uitgereikt. Dit zijn dus de vakmensen waar Bouwmaat trots op is, aldus Harry Straten, Manager Marketing van Bouwmaat.

Feestavond

Voor de aftrap betrad niemand minder dan Tino Martin het podium om de menigte in de feeststemming te krijgen. Een spetterende openingsact na de prijsuitreiking was daarna de opmaat voor een grootse feestavond onder leiding van The New Amsterdam Orchestra. Candy Dulfer, Wolter Kroes en afsluitend Xander de Buisonjé wisten het enthousiaste publiek van begin tot eind te vervoeren met bekende meezingers en swingende tophits.