Destil is voor twee jaar hoofdsponspor van Willem II. Tien jaar geleden was de ijzerwarenhandel dat ook al. Maar inmiddels is de omzet verdrievoudigd en is het tijd om opnieuw aan de naamsbekendheid te werken.

Destil is met directe ingang de nieuwe hoofdsponsor van de Tilburgse voetbalclub Willem II. Het logo van de groothandel voor de bouw en industrie, waarvan het hoofdkantoor in Tilburg is gevestigd, zal de komende twee seizoenen op de shirts van de Tricolores te bewonderen zijn.

Omzet verdrievoudigd
“In de afgelopen 10 jaar heeft Destil een sterke groei doorgemaakt; de omzet is bijna verdrievoudigd.”, aldus directeur René Kars. “Het is voor ons tijd om opnieuw aan onze naamsbekendheid te werken. Uit ervaring weten we dat sponsoring van Willem II daar sterk aan bijdraagt. Dit gaat ons helpen om nog meer mensen bekend te maken met Destil. Want, ook al zeggen we dat we groothandel voor bouw en industrie zijn, we zijn een interessante toeleverancier voor iedereen met een KvK-nummer. Bovendien verwachten we onze naam zo beter te kunnen vestigen op de arbeidsmarkt.”