De consolidatie in de ijzerwarenbranche vindt niet alleen plaats op het niveau van de Isero's, Polvo's, Destils en Mastermates. Op mkb-niveau neemt Remmerden bijvoorbeeld collega Veens over.

Per 15 juni nam de Remmerden Groep de activiteiten van Veens Techniek te Druten over.

Veens Techniek is net als Remmerden vooral actief als technische groothandel voor de industrie. Per genoemde datum is Remmerden Druten de 4e vestiging van de groep naast de vestigingen in Barneveld, Rhenen en Tiel.

Remmerden-eigenaar Arrian Slingerland: "Tijdens verkennende gesprekken vooraf is gebleken dat cultuur en visie van beide ondernemingen goed op elkaar aansluiten. Deze overname past daarmee uitstekend bij de ambities van de Remmerden Groep. Remmerden wil de vestiging in Druten verder gaan uitbouwen na de integratie binnen de groep. De verregaande service en pragmatische aanpak aan klanten blijft onverminderd de hoogste prioriteit voor onze mensen. Martien Veens blijft actief betrokken bij het bedrijf en zal met name de klantcontacten gaan onderhouden. Vanwege deze overname zal het lidmaatschap van Veens aan de inkooporganisatie Transferro per 14 juni eindigen. Remmerden Druten gaat net als de Remmerden Groep deelnemen aan de Ferney Group. Wij wensen onze mensen veel succes met deze mooie versterking."