Kees Machielse wordt per 1 september de nieuwe directeur van 4plus bouwmaterialen.

Het bestuur van 4plus bouwmaterialen in Born heeft Kees Machielse (52) aangesteld als algemeen directeur. Machielse volgt John Kannekens op, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en daarmee 13,5 jaar leiding over de organisatie afsluit. Machielse rondt zijn werkzaamheden als algemeen directeur van Gebr. Bodegraven af en start bij 4plus op 1 september aanstaande.

Nieuwe stap voor 4plus
Voorzitter van het 4plus-bestuur Jan van den Heuvel: “We zijn verheugd dat we een geschikte opvolger van John Kannekens hebben gevonden. Met Kees Machielse staat er straks een energieke, ervaren kracht aan het roer van 4plus. Het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat we met Kees Machielse als algemeen directeur een nieuwe stap kunnen zetten in de verdere ontwikkeling en groei van 4plus.”

Over 4plus
4plus is een coöperatie met 65 zelfstandig aangesloten ondernemers. Samen hebben zij bijna 90 vestigingen, verspreid over het hele land. 4plus-ondernemers voeren een breed assortiment aan bouwmaterialen, en maken gebruik van formules als BPG (Bouwpartner Groep) en Mijn Thuis. Inkoop, automatisering en logistiek worden centraal geregeld vanuit Born. Met een groei van 15% ten opzichte van een jaar eerder, realiseerde 4plus een totale omzet van € 174 mln over 2017. Met BPG is 4plus aangesloten bij Ferney Group voor de inkoop van ijzerwaeren en gereedschappen.

De foto van Kees Machielse leenden we uit Destils klantmagazine Toolz

Wil je weten welke rol 4plus speelt in de Bouwgroothandel? Check het in onze [Business Uopdate Bouwgroothandel]