ADVERTORIAL

Stanley Black & Decker Benelux lanceert het “DEWALT Approved Dealer” logo

ADVERTORIAL

Stanley Black & Decker (SBD) Benelux lanceert het ‘DEWALT Approved Dealer’ en ‘DEWALT Approved online dealer’ logo. Met dit initiatief probeert SBD een duidelijk onderscheid te maken tussen erkende DEWALT (online) dealers en niet-erkende handelaren..

De erkende DEWALT dealers worden op de hoogte gehouden van de nieuwste productinnovaties en ontvangen doorverkoop ondersteunende marketingmaterialen. De erkende DEWALT dealers worden actief bezocht door DEWALT vertegenwoordigers en krijgen extra ondersteuning van technische adviseurs. Daarnaast krijgen erkende DEWALT dealers opleidingen in het DEWALT trainingscenter of op locatie, zodat zij de eindgebruiker beter kunnen begeleiden in het aankoopproces van een DEWALT product.

Het logo wordt met een launchpakket ter beschikking gesteld aan alle officiële erkende DEWALT dealers. Eindgebruikers weten zo dat ze bij een officiële DEWALT dealer hun producten aankopen en kunnen rekenen op correcte service en afterservice, met originele onderdelen voor reparaties.

Alleen oFficieel erkende DEWALT dealers kunnen acties, veiligheid en zekerheid van de DEWALT producten garanderen, gewaarborgd door SBD.

                             

Over DeWALT

DeWALT heeft meer dan 90 jaar ervaring met het design en de productie van topproducten voor de professionele bouwsector en staat voor prestaties, innovatie en betrouwbaarheid. Gereedschap met het logo van DeWALT is Guaranteed Tough,  dat de verwachtingen van bouwaannemers en professionals overtreft, zelfs in de extreemste omstandigheden. DeWALT heeft zijn reputatie als kwaliteitsmerk verdiend de beste producten in zijn klasse te maken, die aan de strengste normen voor duurzaamheid en bescherming van de eindgebruiker voldoen. DeWALT biedt complete toepassingen voor de moderne bouwsector, zoals bedraad en draadloos elektrisch gereedschap, zaagbladen en accessoires voor elektrisch gereedschap, stofafzuigstukken, verankeringen en bevestigingen, opbergproducten, lasers en instrumenten, generatoren, compressoren en meer. DeWALT heeft bovendien één van de meest uitgebreide service- en reparatienetwerken ter wereld. Bezoek www.DeWALT.com voor meer informatie.

Meer informatie

http://www.dewalt.be of http://www.dewalt.nl

Volg ons op de voet:

Facebook: https://www.facebook.com/DEWALTBelgium/