Een hoogwaardig totaalpakket kitten, lijmen, PU-schuimen, toebehoren en tijdelijke beschermingsmaterialen voor de professionele bouw- en industriesector. Dat is wat het Nederlandse Connect Products levert. De specialist in afdichtingen biedt met de Seal-it 325 PRO-PAINT een hoogwaardige overschilderbare afdichtingskit speciaal voor bouw- en beglazingsconstructies.

Seal-it 325 PRO-PAINT

Seal-it 325 PRO-PAINT is speciaal ontwikkeld als goed en universeel overschilderbare bouw- en beglazingskit, die zich na uitharding vormt tot een duurzaam, permanent blijvend rubber. De kit voldoet aan de eisen voor inbraakwerend glas conform Politiekeurmerk Veilig Wonen, NEN 3576 en NPR 3577 en is bovendien KOMO- en CE-gecertificeerd.

Toepassingen

De Seal-it 325 PRO-PAINT is de ideale afdichtingskit bij het plaatsen van gelaagd,- zelfreinigend- en isolatieglas en toepassingen zoals:

  • Kozijnen

  • Puien

  • Ramen

  • Panelen

  • Platen

  • Overige gevel- en bouwelementen

Seal-it 325 PRO-PAINT is leverbaar in 290ml kokers en 600ml worsten in zes standaardkleuren. Andere kleuren worden op aanvraag gemaakt.

Buijs Glas - Rob Buijs

“We werken nu zo’n vier jaar met Connect, alles gaat foutloos. Het voldoet goed aan onze wensen: zowel de verwerkbaarheid en de kwaliteit van de kit. Ik hoef mij niet druk te maken over het product, omdat ik weet dat het goed is. Dat krijg ik ook terug van mijn collega’s. Daarnaast werken bij Connect fijne mensen. Hun dienstverlening en de voorraadpositie is altijd goed!”