Met BMN Home biedt de bouwmaterialenhandel een plek om consument te inspireren en adviseren.

Met een nieuwe showroom bedient BMN aannemers met klanten die plannen hebben voor een nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of toilet. BMN Home is geen showroom met losse producten, maar biedt inspiratie en laat de sfeer van woonstijlen proeven, inclusief vakkundig advies. BMN introduceert met het nieuwe BMN Home een totaalconcept met keukens, sanitair en tegels in actuele stijlen.

Op donderdag 1 november gaat de eerste BMN Home open in Nieuwegein.

Van product naar beleving
Aanleiding voor de metamorfose is de veranderde vraag uit de markt. De klant van vandaag doet inspiratie op via woonbladen, woonprogramma’s, Pinterest en verwacht die woonstijl terug te vinden in een inspiratievolle showroom. Het draait om de juiste combinaties van materialen, kleuren en producten passend in de stijlvoorkeur en budget van de klant.
BMN gooide het roer met BMN Home fors om: van product naar beleving, van productprijzen naar totaalconcept en naar verkoop in een inspiratievolle showroom die keuzestress voorkomt. BMN Home biedt de klanten van de aannemer, architect en zzp’er alles voor de complete afbouw van woningen, tot en met keukens en sanitair.

Verschillende woonstijlen
De volledig verbouwde showroom in Nieuwegein (2.100 m2) is aangepast naar de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en toont verschillende woonstijlen zoals botanical, urban, landelijk en modern. BMN Home biedt producten van A-merken en het scherp geprijsde eigen merk Procasa, geschikt voor sanitair, wand en vloer.
Omdat er alleen op afspraak wordt gewerkt, heeft iedere klant ruim de tijd om keuzes te maken, ook op zaterdag. Naast deze persoonlijke begeleiding en advisering ondersteunt BMN de bouwprofessional met gedetailleerde (3D) werk- en installatietekeningen.