En door... zegt directeur Arap-John Tigchelaar trots op social media. Transferro verwelkomt per 1 december 2 nieuwe leden.

Per 1 december 2018 traden twee nieuwe bedrijven toe tot Transferro: Theunisse machines uit Oss en Aandrijf Techniek Deventer. Theunisse Machines is een begrip in de regio Oss en omstreken. Sinds de start in 1978 heeft het bedrijf een enorme groei doorstaan. Het familiebedrijf beschikt over een uitgebreide werkplaats waar ze o.a. reparaties aan elektrisch gereedschap verrichten. Eigenaar Marc Theunisse is verheugd met de aansluiting bij Transferro. Hij ziet kans om naast hun eigen sterke punten een breder totaalpakket te bieden aan zijn afnemers. Daarnaast biedt de samenwerking de mogelijkheid om in de toekomst zelfstandig te kunnen blijven ondernemen.

Aandrijf Techniek Deventer B.V. is al sinds 1948 dé specialist in lager – en aandrijftechniek en inmiddels uitgegroeid tot een technische groothandel voor o.a. de industrie. ATD B.V. levert in geheel Nederland o.a. productie- en assemblagebedrijven, handelsondernemingen, technische diensten en onderhoudswerkplaatsen. Door een merkonafhankelijk assortiment en een eigen magazijn is ATD in staat om in de meeste gevallen direct uit voorraad in heel Nederland te leveren. Eigenaar Michael Meulenbroek: “Wij leveren producten in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen”. Meulenbroek streeft er dan ook naar om als Technische groothandel middels een erg flexibel assortiment, totaalleverancier te kunnen zijn. Binnen het kader van hun productlijnen adviseren en ondersteunen zij graag bij het bepalen van de juiste keuze voor een bepaalde oplossing.