Er is iets aan de hand tussen Dozon en Gereedschappelijk. Is er een overname op komst?

Emile te Dorsthorst, directeur-eigenaar van Dozon geeft geen antwoord op die vraag en ook Gereedschappelijk-eigenaar Michel Kieselstein hult zich in stilzwijgen.
MIXpro hoorde echter dat er gesprekken gaande zijn en weet van leveranciers dat facturen voor Gereedschappelijk in sommige gevallen aan Dozon verstuurd worden.

Op zich zou het een mooie move zijn van Dozon. In één klap een bestaande webshop voor powertools met al zijn data én al zijn klanten toevoegen aan je netwerk van 8 ijzerwarenhandels.

Gereedschappelijk (bron: website Gereedschappelijk) is gestart in 2007 met de verkoop van professioneel gereedschap via het internet. Ondertussen is Gereedschappelijk actief in Nederland en Belgie. Wat begon als een zolder en garageonderneming is gegroeid naar een bedrijf van serieuze omvang en de zelfverklaarde nummer 1 van Nederland en België. Gereedschappelijk is eigenlijk bij toeval begonnen. Kieselstein is bij toeval wat gereedschap gaan verkopen via Marktplaats en  van het een kwam het ander. Intussen verkoopt Gereedschappelijk professioneel gereedschap van merken als Makita, DeWalt, Hitachi Powertools, Metabo, Rems, Brennenstuhl, Stanley, Interdynamics, Woodies, Carhartt, Dunlop, Gevavi, Caterpillar, etc.