In Zwolle gaat eind augustus de veertiende gezamenlijke vestiging van Stiho en Giebels open. Want dat is het, zo'n Bouwplein van Stiho.

Sommmige Bouwpleinen combineren Stiho, Giebels en Baars & Bloemhoff. Aan de Botterweg in Zwolle kan de professionele aannemerij vanaf eind augustus terecht voor het Stiho-assortiment bouwmaterialen, hout en plaat én voor het Giebels assortiment ijzerwaren en gereedschappen. Op 26 september wordt dit nieuwe Stiho-bouwplein feestelijk geopend.

Alles onder één dak

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe locatie voor Stiho in Zwolle. Het verkoopteam en afhaalcentrum verhuizen van de Gasthuisdijk 46 naar de Botterweg 10. Stiho en Giebels zijn hier voortaan samen onder één dak te vinden. De activiteiten van het distributiecentrum worden overgedragen aan het volledig vernieuwde distributiecentrum in Utrecht.

Spullen én diensten

Naast een drive-in waar klanten droog hun spullen kunnen laden, vinden zij op het Stiho-bouwplein ook een volledig assortiment bouwmaterialen, hout en plaat. Daarnaast is er een uitgebreide showroom met stenen, tegels, dakpannen, gevelbekleding, deuren en deurbeslag en werkkleding. Ook kunnen klanten gebruikmaken van diverse Giebels-diensten, zoals de sleutelservice, reparatie- en slijpservice en werkkleding bedrukken met het bedrijfslogo.

Bouwplein in allereerste MIXpro (2010)

In de allereerste MIXpro (2010) maakten we al een reportage van het eerste Bouwplein van Stiho. Dat stond toen in Amsterdam Bijlmer en combineerde vier formules onder één dak: Stiho, Baars & Bloemhoff, Keur én Giebels onder één dak. De eerste drie formules waren toen al van De Stiho Groep. Giebels was toen nog een zelfstandige ijzerwarenhandel en lid van inkoopcombinatie Ferney. De inkt van de Bouwplein-samenwerking was echter nog maar amper droog of De Stiho Groep nam Giebels over in eigen bezit.

De foto is van Bouwplein Den Bosch (Bron: indebuurt.nl)