Met meer dan 10.000 m2 zonnepanelen op het dak van het DC in Bleiswijk investeert Toolstation in in groene stroom voor meer dan eenderde van de gehele Nederlandse organisatie.

Zo'n 37% van de gehele Nederlandse Toolstation-organisatie kan zich bedruipen met de zelf opgewekte stroom. Dit is per jaar gelijk aan 100% groene stroom voor het hoofdkantoor, magazijn en 6 – van de 57 (!) – vestigingen.

Dit eerste initiatief van Toolstation om de organisatie te verduurzamen wordt verder uitgebreid met een test project in de Toolstation vestiging in Wateringen. Ook hier zijn zonnepanelen geïnstalleerd om te zien wat de opbrengsten kunnen zijn. Het is de ambitie van Toolstation om in de toekomst alle vestigingen in Nederland te kunnen voorzien van duurzame energie. 


Als één van de snelst groeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten, komt Toolstation steeds dichter bij zijn klanten. Het bedrijf heeft naast de website inmiddels 57 vestigingen in Nederland. Het assortiment en de service van Toolstation is primair gericht op zzp’ers en bouwbedrijven. In de vestigingen liggen alle 12.000 producten op voorraad. Hier wordt de klant snel door een medewerker geholpen of kan er nog even door de catalogus gebladerd worden.