Toolstation gaat weer terug naar een 'vernieuwd normaal', geven ze deze week aan.

Toolstation past de openingstijden van alle 57 vestigingen weer aan naar (het nieuwe) normaal. Alle Toolstations zijn vanaf 6 juli weer geopend van 07:00 tot 18:00 uur op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur. 

Trade Counter sowieso snel

Maar toch is het anders, verwachten ze bij de Travis Perkins-dochter die een snelle opmars maakt in Nederland. Ze verwachten geen lange wachtrijen voor de winkel noch files op de parkeerplaatsen. "Ons Tradecounter-concept is uniek in de branche en ideaal in te richten tijdens (en na) de coronacrisis. De klant plaatst zijn bestelling vooraf online via Click & Collect of direct aan de balie door gebruik te maken van de catalogus met daarin alle 12.000+ producten, rekent af en gaat binnen een paar minuten met de aankopen naar buiten", zeggen de marketeers uit Bleiswijk."

Click & Collect heeft zich éxtra bewezen

Toolstation is dus sowieso snel. Maar ze verwachten nu heel veel van de Click & Collect-optie waar klanten in Coronatijd heel veel gebruik van gemaakt hebben. Op die manier 'clickt' een klant zijn bestelling online bij elkaar en kan hij hem na 10 minuten kan afhalen op een vestiging. "Dat concept heeft zich meer dan ooit bewezen tijdens de coronacrisis.  Klanten hebben in de afgelopen 3 maanden namelijk vaker voor deze service gekozen."