In de concentratie in de branche lijkt de bouwmaterialenhandel dé spil. Zij rijden al met vrachtwagens vol dakpannen en bakstenen en kunnen daar hout, plaat en ijzerwaren en gereedschappen ook wel even meenemen. Andersom is bijna niet te doen. Al biedt Destil nu toch Hout op Maat aan.

In een slimme samenwerking met een houtleverancier kan Destil nu zijn klanten Hout op Maat aanbieden. Gratis geleverd op de bouwplaats, of af te halen in Tilburg of in Veenendaal.

Mes snijdt aan twee kanten

Door dit partnerschap aan te gaan is Destil weer een stap dichterbij om klanten van A tot Z te bedienen. Al veel bedrijven maken gebruik van de online bestelmodule van www.opmaatzagen.nl en sinds de start in 2016 zijn tienduizenden orders verwerkt. “Het platform van Destil Prolians biedt ons de kans om een grote groep professionals te bereiken", vertelt Bauke Korver, oprichter van Opmaatzagen.nl. "Bedrijven met meerdere projecten op verschillende locaties hebben veel profijt van onze handige service. Als ze bij ons het professioneel gezaagde hout en plaatmateriaal bestellen, hoeven ze het alleen nog maar in elkaar te zetten. Je hoeft je gereedschap niet te verplaatsen en je zit niet met transport van grote platen. Je kunt kiezen uit vele vormen en afwerkingen. Zoals een cirkel of driehoek, verstek en afronden of afschuinen; je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Daarnaast komt de kracht van Destil als groothandel ook goed van pas. Door Destil kunnen we nu ook via Opmaatzagen een uitgekiend assortiment gereedschappen en bevestigingsmaterialen aanbieden via onze webshop. We versterken elkaar.”, aldus Korver. 

Over Opmaatzagen.nl

Opmaatzagen.nl is opgericht in 2016, om zowel particulieren als (bouw)professionals te voorzien van professioneel op maat gezaagd hout en plaatmateriaal. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken besteltool heb je in een paar klikken de materialen voor jouw project verzameld en krijg je het op locatie bezorgd of haal je het gratis af.