BMN werkt aan een nieuwe IJzerwarenvestiging in Tilburg.

Als je graag denkt in branche-structuren, weet BMN de locaties wél uit te zoeken: Tilburg 'of all places', dé plaats van het hoofdkantoor van Destil.

Eerste in Den Helder

De eerste BMN IJzerwaren opende zijn deuren ook al op een veelbesproken locatie: Den Helder. Niet meteen de locatie met de meeste traffic en potentie van het hele land. Wél één straat verderop dan waar de plaatselijke ijzerwarenhandel een Bouwcenter opende in de hal die CRH Bouwmaterialenhandel verliet toen ze alle formules uniformeerde onder één landelijke naam BMN.

BMN Den Helder: "Tachtig procent van de klanten van BMN Bouwmaterialen heeft aangegeven ook zijn ijzerwaren bij ons af te willen nemen"

 

Blijft niet bij één of twee

BMN maakte bij de openig van de eerste BMN IJzerwaren in Den Helder al bekend dat het niet bij één ijzerwarenshop zou blijven.
Check de details van het BMN IJzerwaren-concept in dit MIXpro-artikel.

Hoe dan ook: voor de nieuwe BMN IJzerwaren in Tilburg heeft BMN een aantal vacatures openstaan.

Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].