Met IJzerhandel Zuid uit Amsterdam en Huisman uit Staphorst sluit Transferro weer twee nieuwe leden aan.

Huisman is een technische groothandel voor machines, gereedschappen en toebehoren voor aannemersbedrijven, hout- en metaalindustrie, grondverzet- en straatmakers.

20.000 artikelen in bulk

“Snelheid in het leveren van goederen wordt steeds belangrijker, onze klanten willen snel bediend worden”, aldus Berend Huisman. “Door de samenwerking met Transferro hebben we de beschikking over bulkvoorraden van bijna 20.000 A-merkartikelen en kunnen we nog sneller schakelen.” Na het bezoek aan het centrale magazijn van Transferro was het team van Huisman meteen overtuigd en enthousiast over de mogelijkheden die dit schept voor het familiebedrijf.

Match qua assortiment en voorraad

Ook eigenaar Sander van der Meulen van IJzerhandel Zuid ziet veel mogelijkheden in de samenwerking met Transferro. “Na een rondleiding in het centrale magazijn had ik al snel in de gaten dat de voorraad en het assortiment in Zwolle perfect past bij ons bedrijf. Het volume en de snelle beschikbaarheid gaan ons kansen bieden. Van de mogelijkheid om dropshipment-leveringen uit te voeren gaan we zeker gebruik maken.”

IJzerhandel Zuid is sinds 1952 gevestigd in Amsterdam en heeft een uitgebreid assortiment voor bedrijven en particulieren. Van een buurtwinkel in Amsterdam is IJzerhandel Zuid uitgegroeid tot een professionele ijzerwaren vakhandel met meer dan 23.000 artikelen op voorraad.