Onder toeziend oog van de brandweer van Gouda ging de lokale vestiging van Isero weer open.

Een waar huzarenstukje door Isero: binnen een krappe maand na de brand in Isero Gouda, gaat de afgebrande vestiging weer open op een locatie 'om de hoek'.

De opening van deze nieuwe vestiging had een bijzondere opzet. Normaal gesproken wordt de opening van een nieuwe vestiging altijd feestelijk gevierd. Isero-diecteur Bert Bunschoten: “In de huidige tijd is een feestje geven niet mogelijk, daarom zijn we blij dat Burgemeester Verhoeve en wethouder Bunnik aanwezig waren om het lint door te knippen en de toegang tot de nieuwe vestiging te openen. Burgemeester Verhoeve: “Never leave your partner, especially in a fire”. Met deze woorden opende de Burgemeester zijn korte speech richting het team van Isero en de brandweer. “Ik vind het ontzettend knap en veerkrachtig wat Isero hier in een zeer korte tijd heeft neergezet.”

Rookmelders (maken het verschil)

Tevens waren Noor Winkel, Coördinator Brand Veilig Leven, Kazernemanager Claudia Prins én de brandweerploeg, die dienst had tijdens de brand, aanwezig bij de opening. Bert Bunschoten: “We willen graag iets terug doen voor de brandweer om ze te bedanken voor hun hulp. Daarom bieden wij de brandweer van Gouda 100 rookmelders aan. Ondanks dat het pand volledig afgebrand is, zijn we dankbaar dat de brandweer snel ter plaatse was door het alarm en dat er ten tijde van de brand niemand aanwezig was en er geen slachtoffers zijn gevallen. We zijn met de neus op de feiten gedrukt hoe verwoestend en snel een brand kan zijn. Rookmelders kunnen hierin echt het verschil maken."