Sinds deze week is Gereedschappelijk - Catapult24  -de officiële eigenaar van de webshop van de Achterhoekse ijzerwarenwinkel Geerdink. Marcel Geerdink concentreert zich vanaf heden volledig op zijn winkelactiviteiten in Doetinchem met specialisaties in sleutel- en slotentechniek voor woningen en auto's.

De hele transitie van alle onlineactiviteiten naar Gereedschappelijk (een deelneming van ijzerwarenhandel Dozon) duurde niet langer dan twee weken. Dozon Bouwtechniek, medeaandeelhouder van Gereedschappelijk – Catapult24, nam de voorraad over die nog bij Geerdink in Doetinchem stond. En alle links en pagina’s van de webshop van Geerdinkbv.nl zijn doorgeleid naar Gereedschappelijk. De klanten van Geerdink zijn inmiddels online op de hoogte gebracht van de verandering van eigenaar van de webshop.

Net als Geerdink, zijn Gereedschappelijk - Catapult24 en Dozon beiden dealer van de merken Festool, Fein en Metabo. Hierdoor leveren zij vanaf nu ook met gemak hetzelfde assortiment uit aan de reeds bestaande klanten van Geerdink.