Nu de BPG-formule BouwPartner heet en veel flexibeler ten dienste staat van de 4Plus-leden, is ook het private label er voor alle bouwgroothandels uit de inkoopcombinatie.

Directeur Machielse: “4Plus is een club van de leden en we staan ten dienste van onze leden. Dus hebben we deze plannen uitgebreid gesondeerd bij onze leden in allerlei commissies en in de formuleraad, midden in de coronatijd van 2020. Iedereen was enthousiast. Juist vanwege de opzet dat de formule de ondernemers lokaal versterkt met zijn eigen merk. Ondanks dat deze nieuwe stijl heel veel elementen van de bedrijven van de formuleleden raakt.”

Zie het complete artikel over de nieuwe opzet van 4Plus' BouwPartner-formule

Private label voor alle 4Plus-leden

Marketing- en formulemanager Marc Simonis: “Zo’n formule-wijziging heeft echt heel veel impact. Van de vestiging van binnen en buiten tot aan de balpennen en het briefpapier en van de bedrijfskleding tot aan de vrachtwagens. Maar ook het private label. Dat was voorheen BPG en dus voorbehouden aan de BPG-leden. Nu heet het ProfPartner en kan het ook door de niet-BouwPartners gevoerd worden. Daardoor krijgen we meer volume en betere condities, kunnen we breeduit communiceren met ons private label en versterkt het private label de formule en de formule het private label.”