IJzerwarenhandel Leeuwbouw opende een nieuwbouw in Zwolle.

Leeuwbouw nam zijn nieuwe kantoor en verbouwde magazijn aan de Russenweg in Zwolle op 16 september feestelijk in gebruik.

Duurzaamheid troef

Het nieuwe pand omvat een nieuw kantoor, showroom en reparatiewerkplaats. Ook uitgebreide aanpassingen in het magazijn, zoals een geautomatiseerde opslagsysteem, zonnepanelen en zgn. Solatubes-daglichtbuizen zijn meegenomen in de nieuwbouw. De nieuwbouw is verder voorzien van de meest moderne installatie- en isolatietechniek en in de inrichting is veelal gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Hiermee is de basis versterkt en is verdere groei van het bedrijf en zijn dienstverlening mogelijk.

Oudste hofleverancier Zwolle

Leeuwbouw is een professionele groothandel ( lid van Ferney) en levert vanuit Zwolle gereedschappen, ijzerwaren, roestvaststaal en non-ferro metalen in het gehele land aan de Bouw en Industrie. Leeuwbouw heeft ruim 100 medewerkers en is door zijn gestage groei een gerenommeerde lokale werkgever. Leeuwbouw is ISO 14001 gecertificeerd. Leeuwbouw is onderdeel van de O. de Leeuw Groep. De O. de Leeuw Groep is sinds 1810 actief als voorraadhoudende toeleverancier in metalen en technische artikelen. De afnemers bevinden zich in de metaalsector, de bouw en verder in een breed scala aan bedrijven en instellingen. De O. de Leeuw Groep draagt het predicaat Hofleverancier sinds 1895 en is daarmee de oudste hofleverancier van Overijssel. Bij de groep werken ruim 180 medewerkers.