Slimstock sleepte de Nederlandse Logistiekprijs in de wacht. Dat is op logistiek gebied dé prijs van het jaar, uitgereikt door VLM, de Vereniging Logistiek Management, op basis van een oordeel van een deskundige jury.

Als winnaar van de Nederlandse Logistiekprijs komt Slimstock terecht in een prestigieus rijtje. De laatste winnaar was bijvoorbeeld Coolblue en ook bedrijven als Nike, Docdata, ASML, Heineken, Philips, Wehkamp en Technische Unie werden eerder bekroond met deze mooie prijs.

De prijs wordt afgemeten aan een aantal criteria, zoals innovatief klantgericht, kosteneffectief, mensgericht, geïmplementeerd, toetsbaar en gepubliceerd en Slimstock blonk op al die criteria uit. 
Juryvoorzitter Jos van Hillegersberg gaf bij de uitreiking aan dat hij zeer onder de indruk was van de klantgerichtheid van Slimstock en van de breedte van het aanbod van het bedrijf. “Jullie zijn veel meer dan een aanbieder van een softwarepakket. Met je kennisbank en alles wat je doet aan opleiding voor de hele branche in het algemeen en je klanten in het bijzonder til je de hele sector naar een hoger niveau.” De jury was onder de indruk van de langdurige relaties die Slimstock heeft met meer dan 1.200 klanten in vele landen, van de meer dan 100 projecten die het bedrijf ieder jaar met succes afrondt en van de resultaten die Slimstock samen met zijn klanten boekt op het gebied van voorraad-optimalisatie.

Voorraad-expert Jan Kraaijeveld nam de prijs vol trots in ontvangst, memoreerde zijn eigen start als logistiek-student bij Slimstock en dankte zijn hele team van Slimstock-collega’s waarmee ze iedere dag samen 1.200 klanten wereldwijd helpen bij het slim beheren van hun voorraad.