Met de opening van Bouwmaat Compact in Deventer telt Bouwmaat nu 50 vestigingen.

De nieuwe vestiging is er een in het Bouwmaat Compact format. En het is er eentje van BME Bouwmaten: de eerste Bouwmaat Compact van deze franchisenemer van Bouwmaat.

Franchisenemer Ter Steege opende de eerste Bouwmaat Compact in Harderwijk en heeft sindsdien de smaak te pakken. Ze gebruiken dit format om te starten in nieuwe gebieden waar een 'gewone Bouwmaat' te groot is, om een Bouwmaat in een veranderd marktgebied te downsizen of om het netwerk tussen bestaande vestigingen te verdichten. Bouwmaat-directeur Rob Klifman en Ter Steege's Siemen Bakker zeiden bij de eerste Bouwmaat Compact: ‘Bouwmaat Compact maakt de hele formule robuuster’. Ook De Stiho Groep (DSG) heeft al een Bouwmaat Compact.

Ook in Deventer richt Bouwmaat zich op 'eigen bazen in de bouw' waarbij het Bouwmaat Compact assortiment zo is bepaald dat de klant voor zijn dagelijkse materiaalbehoefte bij Bouwmaat terecht kan. Met een slimme mix van een fysieke basisvoorraad en de mogelijkheid om bestellingen de volgende dag af te halen of te laten bezorgen wordt er ingespeeld op de grote behoefte aan snelheid en gemak. Manager van de vestiging Lars Volkers heet iedere professionele bouwer van harte welkom. Naast de nieuwe vestiging in Deventer is hij tevens verantwoordelijk voor de Bouwmaat vestiging in Apeldoorn. 

Zie hier meer over Bouwmaat Compact.