Als nieuwe directeur van Ferney heeft Gert Rademaker een mening over de rol van de inkoopcombinaties in de bouwgroothandel en de positie van Ferney in dat speelveld. Op [Bouwgroothandel Bijeen] gaat hij daarover in gesprek met Maarten Bouwhuis.

Dat gesprek gaat Rademaker aan samen met Transferro-directeur Arap-John Tigchelaar.

Ferney en Transferro hebben allebei een oorsprong als inkoopcombinatie voor ijzerwarenhandelaren, maar doen tegenwoordig veel meer. Inkopen van ijzerwaren en gereedschappen doen ze nog steeds, maar onder hun leden zien we tegenwoordig ook bouwmaterialenhandels als Veris, Sakol, BMN, Jongeneel en PontMeyer.

En waar Transferro zich hard maakt voor A-merken en focust op logistiek en een grote voorraad, heeft Ferney mooie troeven met sterke 'eigen merken' als Kelfort, Ironside en Oxloc. Zulke verschillen en overeenkomsten komen beslist aan bod in het podium-gesprek met Maarten Bouwhuis op [Bouwgroothandel Bijeen] van 5 oktober.

Ook BME-CEO Remco Teulings geeft op [BB] 2022 acte de presence. Evenals Bouwcenter-directeur Lex Hemels. En ook Henk Jan Bijmolt, oprichter van online houthandel Gadero en investeerder in Wovar.

Wil je deelnemen aan [BB] 2022? Check dan www.mixpro.nl/bb