Bouwcenter Logus de Hoop Breda.png

Bouwcenter Logus wordt Bouwcenter Logus De Hoop

Verlegh Bouwmaterialen in Breda en de Bouwcenters van Logus in Bergen op Zoom, Goes, Oostburg, Roosendaal, Rotterdam-Noord, Terneuzen, Vlissingen en Zwijndrecht gaan over naar één gezamenlijke identiteit.

Samen met al haar zusterondernemingen vormen de vestigingen van Bouwcenter Logus en Verlegh Bouwmaterialen het concern De Hoop Terneuzen. Een bedrijvengroep opgericht aan het einde van de 19e eeuw. Vanaf september 2022 gaan alle vestigingen verder onder de naam Bouwcenter Logus-De Hoop.

Duidelijkheid in sterk concurrentieveld

Logus de Hoop verwoordt het als volgt: "Het belang van een eenduidige, sterke familienaam wordt steeds groter. De toch al grote concurrentie binnen de branche wordt vooral in Zuid-Holland en Brabant steeds verder uitgebreid. De naam Logus-De Hoop verbindt de afzonderlijke vestigingen met het moederbedrijf De Hoop Terneuzen. Met de toevoeging van de naam van het moederbedrijf kan Logus, wat als doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren, haar toegevoegde waarde vergroten.

Expansie in Rotterdam en Breda

Directeur Manuel van Mieghem: “Een mooie ontwikkeling, aangezien wij al jaren onderdeel zijn van De Hoop Terneuzen. Eigenlijk verandert er niet zoveel. We zijn nog steeds hetzelfde bedrijf, met dezelfde hoogwaardige producten en diensten en dezelfde mensen. De nieuwe naam verbindt alle vestigingen met elkaar en daar zijn we trots op. Samen staan we sterker. In september wordt er ook een nieuwe vestiging van Bouwcenter Logus-De Hoop geopend in Rotterdam-Zuid. We bouwen dus vol ambitie verder aan de toekomst.”

Intussen ging er ook een Bouwcenter van Logus de Hoop open in Breda, precies in het gebied van Bouwcenter Nelemans. Nelemans werd onlangs overgenomen door BMN- en Raab Karcher-moeder BME.

De Hoop Terneuzen is een Zeeuws-Vlaams familiebedrijf met meer dan 45 dochterondernemingen. Een bedrijvengroep waar zekerheid ligt voor de klant door de solide financiële basis. De Hoop Terneuzen is leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

 

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee