Met de toevoeging van Bouwcenter Eppinga heeft Concordia straks 14 Bouwcenter vestigingen in Noord-Nederland. Daarmee is Bouwcenter Concordia sterk vertegenwoordigd in hout en bouwmaterialen in de regio voor de bouwprofessional én zelfbouwer. Daarnaast vallen onder de Concordia Holding 2 Concordia Keuken & Bad vestigingen en 7 Primo Keukens vestigingen.

Bouwcenter Eppinga Eppinga Hout & Bouwmaterialen is al meer dan dertig jaar een begrip in Zuid Oost Friesland Met een uitgebreid assortiment, een grote voorraad, een grote showroom, een eigen schaverij en eigen transport nemen ze een sterke positie in voor iedereen in de bouw. Met een uitgebreide webshop, www.eppinga.nl, wordt de particulier in geheel Nederland bediend.

Deze overname is om meerdere redenen een logische stap voor Concordia. Eppinga is reeds aangesloten bij de Bouwcenter formule, de vestigingslocatie past perfect in het bestaande werkgebied en de vestiging biedt qua faciliteiten veel toegevoegde waarde. Beide bedrijven zijn van oudsher familiebedrijven waardoor de bedrijfsculturen goed op elkaar aansluiten.

Bron: https://www.bouwcenter.nl/concordia/acties/nieuws/bouwcenter-concordia-neemt-eppinga-hout-en-bouwmaterialen-over/