BME laat geen gras groeien over de aansluiting van acquisities. Net zoals Bouwcenter Nelemans nu BMN Nelemans heet, gaat intussen ook Van Keulen door het leven als BMN Van Keulen.

Na de overname van de Distributiegroep van Saint-Gobain door BME is Van Keulen – samen met Raab Karcher, Galvano en Tegelgroep Nederland – deel van dezelfde groep als BMN Bouwmaterialen. En zoals BME-ceo Remco Teulings al aangaf dat hij alle proposities zoveel mogelijk wil uniformeren, heet Van Keulen voortaan BMN Van Keulen. Op dezelfde manier ging onlangs Bouwcenter Nelemans om naar BMN Nelemans.

BMN Van Keulen is een business unit binnen BMN Bouwmaterialen geworden, samen met Van Keulen Amsterdam (de expert als het om logisitek en droge afbouw gaat in Amsterdam), Raab Karcher Roosendaal (de droge afbouw specialist binnen Raab Karcher) en BMN Wijcks (de droge afbouwspecialist binnen BMN).

Zo is BMN Van Keulen de specialist in droge afbouw met landelijke dekking en binnenstedelijke logistiek in Amsterdam. Vanuit 3 vestigingen in Roosendaal, Nijmegen en Amsterdam heeft BMN nu de volledige kennis van  droge afbouw en maatwerklogistiek met een uniform droge afbouw assortiment samengesteld dat op deze 3 vestigingen volledig op voorraad is. 

Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].