Op maandag 30 januari opent Bouwmaat Amsterdam een nieuwe vestiging in Diemen. Het totaal aantal vestigingen in Amsterdam komt hiermee op 4 en het is de 51e Bouwmaat in heel Nederland.

“Voor onze klanten is een korte reistijd van groot belang. Om goed en snel bereikbaar te zijn voor alle klanten in Amsterdam en omstreken, is het daarom fijn dat we nu ook een vestiging in Diemen openen”, aldus Jacco Hopman, Manager Commercie en Operatie van Bouwmaat Amsterdam.

Op de foto zien we Leontine de Boer, de vestigingsmanager van Bouwmaat Diemen. Zij opent de nieuwe vestiging in de week van 30 januari tot 4 februari met een feestweek. Zo kunnen nieuwe en bestaande Bouwmaatklanten de nieuwe vestiging onder het genot van een hapje en drankje ontdekken.

De nieuwe Bouwmaat vestiging wordt geopend aan de Stammerdijk nummer 7A. Hier is hij optimaal bereikbaar vanuit Diemen en de aansluitende snelweg A1 (afrit S114) en ligt hij op ongeveer 10 minuten van het centrum van Amsterdam.

Bouwmaat Amsterdam is een van de franchisenemers van Bouwmaat Nederland. Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].