Bij MIXpro zijn we zo niet van free-pubkicity voor commmerciële partijen. Maar voor deze campagne zetten we ons filter tóch even open.

De werkschoen die Blue Steel ontwikkelde is niet het bijzondere. Bijzonder is de samenwerkiung mnet Goldband. En de manier waarop hij gepresenteerd werd tijdens een 'modeshow' in een vestiging van Bouwmaat. Hoezo 360-graden. Hoezo keuzes, recht in het hart van de doelgroep?

“We geven vakmensen een werkschoen met uitstraling", aldus Goldband. Ook Steel Blue is blij met de samenwerking met de band bekend van hits als Noodgeval, Rommel en Stiekem. “Het is een bijzondere samenwerking. Goldband kiest hun partners zorgvuldig en het is voor het eerst in Europa dat een werkschoenenmerk zich verbindt met een band”, zegt  Daphne Ros, Marketing Manager EMEA bij Steel Blue. “En niet zomaar een band, maar Goldband. De populairste band van Nederland en met hun verleden als stukadoor kennen ze de bouw goed. Ze snappen ook dat uitstraling belangrijk is en ze weten wat het verschil is tussen gewoon je werk doen of voor het beste gaan. Net als de vakmensen die voor onze schoenen kiezen.”

Zie hieronder de 'making-of' van de fotoshoot met Goldband en hun eigen Goldband-werkschoen van Blue Steel