Covij's nieuwe Module Techniek is1 november live gegaan.

Met deze module verwachten Covij en Vertaz te voldoen aan een wens van veel leden. Ook van hen die, wel lid van een inkooporganisatie zijn, maar (nog) niet van Vertaz. Immers meedoen met Vertaz biedt veel voordeel. Zo krijgen leden van Vertaz een korting van ongeveer 40% op de modules van Covij, ook op de nu gelanceerde nieuwe Module Techniek.
 
Benieuwd? Ga naar https://www.capabel.nl/opleidingen/logistiek-techniek/vakopleiding-techniek.
 
Achtergrond vanuit Covij en Vertaz: "Deze module Techniek is, net als de andere vertrouwde modules van de Stichting Covij, de resultante van een branche-inspanning. Het is ons weer gelukt  en dat was geen sinecure, om samen met diverse experts uit de markt deze klus te klaren. Deze mensen hebben samen  met de onderwijsdeskundigen van onze partner CapabelPro, hard gewerkt met een klinkend resultaat.  Dit maakt ook deze module tot een echte Covij-module: door en voor de branche. We hopen dat de via deze module aangereikte vakkennis weer een bijdrage zal leveren aan de vakman (mens!) schap van onze branche. Dat is toch onze kracht."
  
Degene die deze Module Techniek met succes volgt en afrondt ontvangt een speciaal certificaat. Het betreffende Covij diploma is er voor degene die tenminste drie van de vier (basis)modules met succes heeft afgerond (een daarvan kan de nieuwe module zijn).