Zevij-Necomij stelde een nieuwe directeur aan die Marc de Dobbelaere gaat opvolgen.

Olaf de Boer zal Marc de Dobbelaere opvolgen als algemeen directeur van Zevij-Necomij. De Boer start op 1 februari bij Zevij-Necomij start en zal medio 2024 de functie van statutair bestuurder van De Dobbelaere overnemen. De Dobbelaere kondigde in 2023 zijn afscheid zelf al aan.

De Boer heeft ervaring bij Ahold, Metro (Makro), Office Depot, Jumbo en EK Sport. Check het Linkedin -profiel van Olaf de Boer. Naast rollen in Buying & Merchandising vervulde hij functies in commercie en algemene directie.

De RvC van Zevij-Necomij zegt: "Met Olaf de Boer haalt Zevij-Necomij een ervaren bestuurder binnen, die ruime nationale en internationale ervaring heeft op het gebied van inkoop binnen zowel de B2C als de B2B wereld. Zijn brede ervaring en affiniteit met digitalisering en duurzaamheid, sluiten goed aan bij de ambities van Zevij-Necomij. De komende jaren gaat Olaf leidinggeven aan de verdere uitbouw en ontwikkeling van Zevij-Necomij, waarbij de focus ligt op groei, digitalisering, duurzaamheid en internationale samenwerking."

In de tweede helft van 2023 nam Zevij-Necomij Transferro BV – de werkmaatschappij van collega-inkoopcombinatie Transferro – over.