Het gaat lekker met het ledental van  Nicovij. Van den Hardenberg, Dunnink, Coolen en Telermaat sloten zich aan. En nu ook Houthandel Reinders.

Onlangs sloot ook Houthandel Reinders zich aan bij Nicovij. Dit familiebedrijf in Ten Post bestaat al sinds 1941 en is gespecialiseerd in naaldhout, dat zij voornamelijk uit Scandinavië importeren en vervolgens bewerken in hun eigen schaverij en zagerij. Reijnders levert voornamelijk aan regionale houthandels, bouwmaterialenhandels en de houtverwerkende industrie. Ook bedienen zij klanten in hun doe-het-zelf winkel terecht met een breed assortiment aan bouwmaterialen.

Nicovij verwierf laatst ook al een nieuw lid met de aansluiting van Telermaat. En Coolen werd lid van Nicovij toen Op 't Hof groothandel Coolen overnam. Ook dit jaar stapte Dunnink over vanuit Transferro (thans Zevij-Necomij) naar Nicovij.

Check hier de aantallen vestigingen van alle organisaties in de ijzerwarenhandel.

Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].