Proftec_-2.jpg

Hoenderdaal: ’n bitje meer schroefgemak

Behalve het gemak van het bijpassende bitje in iedere verpakking heeft Hoenderdaal Fasteners de kwaliteit van de Proftec TX-schroef eveneens flink opgeschroefd ten opzichte van het vorige model. Volgens de producent kopen grootverbruikers met het vernieuwde model ‘een superscherpe schroef voor een scherpe prijs’.

Verhoogde inschroefsnelheid

De vernieuwde schroeven hebben een grovere spoed gekregen. Dankzij die grovere schroefdraad kan de schroef met minder omwentelingen ingeschroefd worden. Dat levert de verwerker behalve meer gemak ook een tijdsbesparing op omdat hij sneller kan werken.

Een andere grote verbetering van de schroef is de scherpe torpedopunt. De schroef hoeft alleen maar tegen het hout gedrukt te worden en hij draait snel en eenvoudig in, zo laat Hoenderdaal Fasteners weten. Voorboren is in de meeste gevallen niet nodig vanwege de snijpunt en kartels aan de torpedopunt van de schroef. Ook die eigenschap versnelt de verwerking van de schroeven en zorgt dat het inschroeven minder weerstand oplevert.

Aantallen opgeschroefd

De verpakkingen van enkele populaire afmetingen van de schroeven zijn door Hoenderdaal Fasteners ook aangepast. Zo zitten er meer schroeven in de dozen van Proftec TX-schroeven met de afmetingen 4,0x40mm, 4,0x50mm, 5,0x80mm en 5,0x100mm. Deze varianten zijn bovendien verkrijgbaar in grote vierkante emmers van gerecycled plastic. Daarmee biedt de producent een goederkopere en duurzame keuze.

Er zijn eveneens twee afmetingen Proftec TX-gipsplaatschroeven verkrijgbaar in deze emmers: 3,5x35mm (fijn) voor metal studs en 3,9x35mm (grof) voor hout.

Handige assortimentskoffer

Ook voor een kleinere klus heeft de fabrikant een speciale verpakkingsoplossing ontwikkeld, namelijk de nieuwe TAYG-assortimentskoffer gevuld met TX-schroeven. Deze stevige kunststof koffer bevat een assortiment van 12 maten Proftec TX-schroeven.

Daarin meegeleverd vanzelfsprekend de bijpassende TX20 bitjes. Met deze goed gevulde assortimentskoffer heeft de verwerker altijd de juiste schroef bij de hand, zo laat de producent weten. 

‘Altijd de juiste schroefoplossing bij de hand’

Proftec shopconcept

Proftec is het professionele shopconcept met een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen van Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal. De specialist begrijpt de behoeften van vakmensen en klussers en streeft naar innovatieve en duurzame oplossingen in bevestigingstechniek. Daarbij ligt de focus op schroeven voor professionele verwerkers die onder meer via de bouwgroothandel worden verkocht. Naast de Proftec-schroeven vormt ook het Dynaplus-assortiment een groot en belangrijk schroevenmerk in de vakhandel.

Voor de klussers biedt de producent via het dhz-kanaal verschillende schroevenassortimenten. Rotadrill is in deze markt een van de bekendste merken. 

’n bitje meer in het kort

  • Een grovere spoed voor meer snelheid;
  • Een speciale scherpe torpedopunt voor indraaigemak;
  • Een snijpunt en kartels op de torpedopunt die voorboren overbodig maakt;
  • Een passend bitje in elke Proftec TX-verpakking;
  • TX20 voor 3,5-5,0 mm schroeven.

Hoenderdaal Fasteners, Veenendaal, 031.853.97.11, verkoop@hoenderdaal-fasteners.nl, www.hoenderdaal-fasteners.nl

Volgen via je persoonlijke nieuwsoverzicht

Selecteer de onderwerpen waarvan je via MijnMIX op de hoogte gehouden wilt worden.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee