Met de overname van HTI in Wychen, maakt Isero IJzerwarengroep de stap naar de regio Nijmegen.

Isero IJzerwarengroep heeft de activiteiten van H.T.I. Technische Groothandel in Machines en Gereedschappen uit Wijchen overgenomen. H.T.I., al 22 jaar lokaal actief, heropent na een korte verbouwing op 3 april 2017 haar deuren onder de handelsnaam Gerritse IJzerwaren. Met de overname krijgen Gerritse en moeder Isero in Wijchen een extra verkooppunt in Gelderland, waardoor de groep nu ook in de regio Nijmegen dichter bij de klant zit en twee keer per dag kan bezorgen.

Fons van den Heuvel, directeur/eigenaar H.T.I.: “De klanten van H.T.I. Technische Groothandel kunnen nog gewoon op dezelfde dienstverlening rekenen met de vertrouwde gezichten aan de balie. Daarbij profiteren ze nu ook van de voordelen van de professionaliteit en schaal van Gerritse IJzerwaren, zoals een breder en dieper assortiment met ruime voorraad in de vernieuwde showroom en lokale bezorging. Onze bedrijven H.T.I. Verhuur en H.T.I. Steigerbouw blijven onveranderd bestaan.”

Bert Bunschoten, algemeen directeur Isero IJzerwarengroep, vult aan: “De overname van de activiteiten van het Transferro-lid H.T.I. Technische Groothandel, past binnen onze op groei gerichte strategie. Met onze hoge service, vakkennis, fijnmazige en snelle logistiek en uitgebreide assortiment zien wij groeikansen in dit gebied. Na de acquisitie van Gunters en Meuser in januari en nu deze vestiging in Wijchen, blijven we kijken naar verdere mogelijkheden voor groei door aanvullende acquisities en het openen van nieuwe vestigingen.”

De overname van Transferrolid HTI komt kort nadat Isero bekendmaakte Gunters en Meuser aan haar lidmaatschap van Ferney toe te voegen.