Binnenkort kan Toolnation het nieuwe DC bij Maastricht Aachen Airport betrekken.

Dat nieuwe Toolnation-DC telt alles bij elkaar zo'n 13.000 m2 en is geheel duurzaam.

De tweelingbroers Daniël en Raymond Gelders brachten het bedrijf Dirks Machines – en dochter Toolnation – als tweede generatie tot bloei. Het bedrijf omvat twee fysieke vestigingen in Beek en Nederweert en de Toolnation-webshop die 215.000 artikelen levert in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg en ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Daniël Gelders: "Onze nieuwe locatie is iets meer dan 13.000m2. Samen met onze andere magazijnen die we bezitten voor Toolnation en ook daarvoor zullen behouden, zijn we klaar voor de komende jaren. Daar waar men spreekt van m2's vinden wij andere waarden belangrijker. Denk daarbij aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doosjes schuiven kan iedereen. Echter op welke manier leveren wij een bijdrage aan de toekomst? Daar worden bij ons kosten noch moeite gespaard. Dát vinden wij belangrijk, niet hoeveel omzet, m2's en oorkondes een bedrijf verwerft. Daarvan getuigt onze klantenkring die ook na 45 jaar trouw is aan onze onderneming. Wij staan met Toolnation inderdaad in de startblokken voor de toekomst!" 

Samen met Gereedschapcentrum (bouwen óók aan een nieuw DC), Toolstation (nieuw DC én een stevig expanderend shop-netwerk), Mastertools, Gereedschappelijk (na overname dochter geworden van IJzerwarenhandel Dozon) en Toolmax maakt Toolnation de dienst uit in de online markt voor electrisch gereedschap.

De foto van het nieuwe DC leenden we van Toolnations Linkedin-pagina.