Met de opening van Zaandam heeft Toolstation inmiddels evenveel vestigingen als Isero.

We zijn de tel een beetje kwijt bij Toolstation. Gelukkig houdt regiomanager Martin Mijzen ons bij de les met de opening van Zaandam. De nieuwe vestiging in Zaandam is namelijk Toolstations nummero 62 in Nederland.

Mind you: dat zijn evenveel vestigingen als Isero er per 1 januari 2021 had.
Zie Stand van Zaken in IJzerwaren (vestigingsaantallen per 1-1-2021).

"Zo hard groeien als we kunnen"

"We gaan ons netwerk van vestigingen hard laten groeien", zei Toolstation al in MIXpro 2017. Hoe hard, vroegen wij? Toolstation: "Zo hard als we kunnen." En dat doen ze dus. Directeur Darrin Murray zei in 2020 al dat Corona de expansie vertraagd had, maar dat hij in 2020 nog wel 8 nieuwe vestigingen verwachtte. Waarvan akte in Zaandam.

Met zo'n uitgebreid netwerk van vestigingen is Toolstation veel meer dan de online-speler waar branchegenoten de Britse marktpartij vaak voor houden. Als je het Toolstation-directeur Darrin Murray vraagt, is Toolstation eigenlijk een tech-bedrijf.

Check hier meer MIXpro-berichten over Toolstation.

Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].