IJzerwarenhandel Raadsma opent binnenkort de vijfde vestiging. In Emmeloord.

Naast de vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen sluit Emmeloord goed aan bij het huidige werkgebied. Zo kan Raadsma aan de groeiende vraag van klanten uit deze omgeving voldoen. In het bedrijfspand van ruim 1.000m² met royale showroom, legt Raadsma een ruime voorraad van meer dan 22.000 verschillende artikelen aan.

Familiebedrijf Raadsma

Het familiebedrijf Raadsma startte in 1836 in Dokkum met de verkoop van ijzerwaren. In de loop van de tijd werd het product- en dienstenaanbod steeds meer uitgebreid. Inmiddels is Raadsma een moderne technische groothandel, gespecialiseerd in: bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk, gereedschap, machines en daarbij komende reparaties en onderhoud, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, land- & tuinbouwartikelen en toegangsbeheer.

Hubert en Jack Raadsma – directeuren van het bedrijf en inmiddels de achtste generatie – volgen de bedrijfsontwikkelingen op de voet. Raadsma gaat van generatie op generatie waardoor een persoonlijk klantencontact wordt opgebouwd en dit vanuit de klant gewaardeerd wordt.

Raadsma is Necomij-lid, lid van Zevij-Necomij en aandeelhouder van Ivana. Benieuwd naar al die dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen?

Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].