Zoals De Stiho Groep zijn digitale afdeling 'wegzette' in Sybrand's Place, voert Lecot zijn digitale ontwikkelingen uit in een nieuwe business unit 'Lecot Digital'.

Daar kwamen we achter toen we twee vacatures zagen voor digitaal talent.

Lecot – Belgisch marktleider in ijzerwaren en gereedschappen – zelf zegt: Wie is Lecot – Digital? Binnen Lecot - dé marktleider en toeleverancier voor de bouw - buigt deze recent opgerichte business unit zich over de digitale businessmodellen en online aanwezigheid van de groep. Zo vallen de e-commerce activiteiten, online marketinginitiatieven en digitale proposities van Lecot o.a. onder deze unit. Lecot Digital is een jonge en dynamische afdeling met het startup DNA, die kan terugvallen op de kracht en expertise van Lecot als familiebedrijf. We hebben allemaal een passie voor digital, e-commerce & data… en we hebben de ambitie om van Lecot ook online dé marktleider te maken in onze sector.

We publiceerden al eerder een bericht over Lecots digitale aspiraties. En over de kansen die Lecot ziet voor expansie in Nederland.

Door de digitale afdeling apart te zetten, maakte De Stiho Groep van Sybrand's Place een hip bedrijf dat het juiste talent kon aantrekken en in de juiste atmosfeer kon werken aan digitale ontwikkeliungen die volledig ten dienste stonden van De Stiho Groep. Dat dan weer wél. En die move maakt Lecot nu kennelijk ook.