Na de glanzende cijfers van Transferro en Zevij-Necomij maakt ook inkoopcombinatie Ferney mooie resultaten over 2021 bekend.

Het jarige Ferney heeft 2021 afgesloten met een overall index van 115 op zowel de A-merken als de eigen merken. De totale omzet bedroeg € 355 mln, waarvan € 30 mln omzet in eigen merken. Ferney noemt dat een buitengewoon positieve omzetontwikkeling en hoopt die in 2022 voort te kunnen zetten.
 

In 2022 zal er het nodige gebeuren. Allereerst sluit Jongeneel- en PontMeyer-moeder TABS Holland zich aan bij Ferney. Daarnaast zal een nieuwe Ferney-directeur aantreden die een nieuw strategisch plan op zal maken. En intussen wordt hard gewerkt aan de oplevering van FerneyNet 2.0, een vernieuwde bestelomgeving exclusief voor leden van de inkoopcombinatie.

Check meer over Ferney. Of check de 2021-cijfers van collega-inkoopcombinatie Transferro of de 2021-cijfers van Zevij-Necomij

Benieuwd naar de inkoopcombinaties en hun dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].