Door verschillende persoonlijke omstandigheden zal de directie van DSG worden aangepast.

Vorig jaar mei is DSG's (De Stiho Groep) directievoorzitter Marco Harkes door gezondheidsproblemen langdurig uitgevallen, waardoor hij niet op zijn oude positie zal terugkeren. DSG: "Marco heeft dit moedige en impactvolle besluit eind vorig jaar zelf genomen. Vanaf 2024 maakt Marco geen deel meer uit van de DSG-directie. Wellicht is er in de toekomst nog een kans dat Marco op een andere manier een bijdrage kan leveren aan DSG."

Eind 2023 heeft Bart Dekkers besloten om DSG te verlaten. DSG zegt: "Bart Dekkers is van mening dat het na bijna 25 jaar bij DSG, tijd is voor een nieuwe fase in zijn leven. Hierin hoopt hij zichzelf opnieuw uit te vinden en zich op nieuwe vlakken te ontwikkelen, met meer ruimte voor gezin en maatschappelijke inzet."

Zowel Marco als Bart zijn zeer lang verbonden geweest aan het bedrijf en hebben ieder op eigen terrein bijzonder veel bijgedragen aan het succes van DSG. We zijn hen dan ook enorm dankbaar voor alles wat ze gebracht hebben en wensen hun alle goeds voor de toekomst.

Appels en Batelaan samen verder

Met ingang van 1 januari 2024 bestaat de directie van DSG uit Edith Appels en Nanne Batelaan. Gedeelde verantwoordelijkheid en gezamenlijkheid zijn uitgangspunten voor Edith en Nanne om hun statutaire rol invulling te geven. Samen zullen zij zorgen voor het realiseren van de doelen en strategische ontwikkeling van DSG.
Thérèse van Schie, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "De RvC heeft er het volste vertrouwen in dat Edith en Nanne de capaciteiten, de energie, het respect voor wat al is bereikt en de ambitie voor wat er mogelijk is, hebben om een sterk leidinggevend team te zijn."

Edith Appels

Edith is in maart 2022 in dienst gekomen van DSG als financieel en operationeel directeur. Daarvoor heeft ze deel uitgemaakt van de directies van Spar Nederland en Dekamarkt met de aansturing van ambitieuze groei- en transforma6eagenda’s en verschillende strategische, verandermanagement en financiële rollen binnen Ahold Delhaize. De business units Fulfilment en DSG Bouwmaten vallen onder de aansturing van Edith, naast de serviceafdelingen Medewerker & Organisatie, Finance en Vastgoed.

Nanne Batelaan

Nanne is sinds 2007 in dienst van DSG en heeft verschillende rollen vervuld binnen het bedrijf. Binnen Stiho is hij verantwoordelijk geweest voor onder andere Marketing, Assortiment en E- commerce. Vanaf 2016 is Nanne betrokken geweest bij het eigen development team (Sybrand’s Place) en hij is vanaf 2020 toegetreden tot de directie met digitalisering als primaire focus. Deze portefeuille wordt uitgebreid met Duurzaamheid en de business units Stiho en Baars & Bloemhoff.

De foto van Appels en Batelaan is van de hand van Emmely van Mierlo / DSG