Ferney en Toolstation 2024 MIXpro.jpeg

Toolstation sluit aan bij Ferney

Toolstation Benelux sluit zich per 1 juli 2024 aan bij inkoopcombinatie Ferney.

Toolstation (onderdeel van Travis Perkins) is één van de snelst groeiende B2B-leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten en kriugt met deze aansluiting toegang tot Ferney's exclusieve eigen merken Kelfort, Oxloc en Ironside Gereedschap.

Met meer dan 100 vestigingen van Toolstation in Nederland en België groeit Ferney naar ruim 700 aangesloten verkooppunten.

Context: met de aansluiting bij Ferney komt Toolstation in dezelfde club als o.a. Isero, TABS Holland (Jongeneel en PontMeyer) en BMN. Toolstation-directeur Darrin Murray zei vorig jaar in MIXpro dat Toolstation Isero en Destil niet als directe concurrenten ziet. Of check het netwerk van Bouwmaterialen in ijzerwaren.

Check berichten over Toolstation of een MIXpro-interview met Toolstation-directeur Darrin Murray en berichtgeving over Ferney. En lees het artikel De slag om ijzerwaren waarin MIXpro beschrijft hoe gretig de bouwmaterialenhandel en houthandel naar ijzerwaren en gereedschappen kijken en wie ze waar inkoopt. Of check de recente aansluiting van 4Plus bij Nicovij.

Bron en foto: Linkedin van Ferney

Dwarsverbanden in de bouwgroothandel

Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee