Er gebeurt veel in de bouw; digitalisering, duurzaamheid, branchevervaging, de opkomst van zzp’ers om maar een aantal thema’s te noemen. Hoe speel je daar als ondernemer op in en hoe ziet de volgende stap eruit? 

Dat is waar het in de masterclass The Next Step om draait. Tijdens [Bouwgroothandel Bijeen] deelden twee deelnemers hun ervaringen. Elsemarie van Rijsbergen-Lingen (Lingen Keramiek): “De masterclass dwingt je op een positieve manier om naar de toekomst te kijken en keuzes te maken. Deelname helpt je om je bedrijf naar een hoger plan te krijgen.” Martijn Geurts (BPG Geurts van Bergen) vulde aan. “Met anderen samenwerken is een noodzaak, bleek uit de masterclass. Als je er alleen aan begint, loop je meteen alweer tien stappen achter. Wie over vijf jaar nog wil bestaan, adviseer ik om aan de masterclass mee te doen.”

Op [Bouwgroothandel Bijeen] 2017 maakten 200 branchegenoten kennis met Schipper BoschHibins Next StepToekomstprofielen voor de bouwgroothandelFabrikanten van de toekomstRoozen van Hoppes transitieInnovation Booster en Omdenken.